03-02-2021 17:00

VIRTUEEL BORRELUUR

Op woensdag 3 februari gaan we weer vanaf 17 uur weer virtueel borrelen.

Deze keer gaan we niet alleen bijpraten. We gaan ook even stilstaan bij het cateren van een maaltijd. Ook onze leden laten in deze bijzondere tijden regelmatig maaltijden thuis bezorgen. Graag willen we deze ervaringen uitwisselen. Dus heb je ‘cater-tips’, deel ze met anderen. Wil je tips krijgen: kom naar de virtuele borrel. Heb je een familielid die in die branche zit, kom (gratis) reclame maken.

Vanaf 17 uur kan men toegang krijgen tot een Zoom sessie. Daarvoor hoeft u alleen te klikken op de link die u kan vinden in de Nieuwsbrief van maandag 1 februari.

Na ongeveer 10 minuten wordt men opgedeeld in borrel tafels. Dan ziet en hoort men maar 2 andere personen. In deze tijd kan men een rustig gesprek voeren. Na ongeveer 10 minuten krijg je een plek aan een ander tafel en kan je met je nieuwe borrelgenoten een gesprek voeren.

Voor degene die nog nooit met Zoom hebben gewerkt is een handleiding bijgevoegd. In de handleiding worden ook de borreltafels toegelicht (in Zoom heet dat een breakout session). Als je meer ondersteuning nodig hebt kan je Harry van Heesewijk bellen (06-23657166)

Voor handleiding Zoom klik op deze link: Handleiding Deelnemers Zoom Viva Zorggroep