Historische locatie in Delft
Recepties, vergaderingen en borrels
Prachtige exposities en meer
Leuke evenementen voor iedereen

Receptie & Borrel

Iets te vieren? De gezellige stadstuin en de aangrenzende sociëteitszaal van Het Meisjeshuis vormen een unieke locatie in het hartje van Delft. Dit deel van Het Meisjeshuis leent zich uitstekend voor een borrel of receptie. ​​De ruimte is helemaal naar wens in te delen en met behulp van losse lange tafels, hoge tafels, barkrukken en planten maken we het voor iedere gelegenheid passend. 

Wij verzorgen uw borrel van A tot Z van het samenstellen van een passend arrangement tot het verzorgen van de juiste aankleding. Wij bieden standaard arrangementen aan, denk hierbij aan een borrelarrangement met bittergarnituur en luxe hapjes, maar ook overheerlijke borrelplanken. In de zomermaanden maken wij graag de beleving compleet met bijvoorbeeld mediterraanse gerechten, denk hierbij aan overheerlijke spaanse tapas. Samen met u bedenken wij een passend arrangement in combinatie met het evenement.

Op zoek naar meer informatie, of graag een offerte aanvraag ontvangen? Neem contact met ons op! Wij zijn Carlijn en Jessica van Eigen Bediening en verantwoordelijk voor de verzorging van uw partij of vergadering in Het Meisjeshuis Delft. 

Meer informatie? Stuur een mail naar info@hetmeisjeshuisdelft.nl of neem telefonisch contact met ons op 015 215 99 62.

Offerte aanvragen

Oude Delft 112
2611 CG, Delft
Nederland