Historische locatie in Delft
Recepties, vergaderingen en borrels
Prachtige exposities en meer
Leuke evenementen voor iedereen

Vergaderen

Altijd al willen vergaderen in een monumentale stadslocatie in het hartje van Delft? De bijzondere ruimtes van het voormalige meisjesweeshuis lenen zich uitstekend voor een zakelijke bijeenkomst, presentatie of vergadering. Kom in alle rust vergaderen en proef de sfeer. Er kan gekozen worden uit diverse zalen en vergaderruimtes. Elke zaal beschikt over snelle Wifi, beamer, scherm & flipover. Het pand is zeer goed te bereiken. Wij bieden twee standaard arrangementen aan, wilt u deze uitbreiden met een ontbijt- lunch diner en borrel? Dan maken wij uiteraard graag een offerte op maat voor u!

Sociëteitszaal 

De ruime Sociëteitszaal, bevindt zich op de begane grond. De Sociëteitszaal beschikt over een bar en openslaande deuren naar het terras. Maximale capaciteit 100 personen. De capaciteit is sterk afhankelijk van de zaalindeling.

Zaal Ida

Zaal Ida is de grootste zaal op de eerste verdieping. Een aanzienlijke ruimte, die zich goed leent voor vergaderingen, presentaties of lezingen aan grotere groepen. Afmeting zaal 96m2 vierkante meter. Maximale capaciteit 75 personen. De capaciteit is sterk afhankelijk van de zaalindeling.

Zaal Heiltje

Voor een knusse setting adviseren wij zaal Heiltje op de eerste verdieping. Deze zaal is geschikt om met een bescheiden groep aanwezigen te vergaderen en beschikt tevens over alle genoemde faciliteiten. Afmeting zaal 56m2 vierkante meter. Maximale capaciteit 36 personen. De capaciteit is sterk afhankelijk van de zaalindeling.

Zaal Clara

Zaal Clara bevindt zich op de begane grond en wordt voornamelijk gebruikt als extra ruimte. Wanneer er ruimte nodig is om in groepjes te werken is dit een fijne ruimte. In deze zaal staat een biljarttafel. Deze kan zorgen voor een beetje ontspanning tijdens de meetings.

Op zoek naar meer informatie, of graag een offerte aanvraag ontvangen? Neem contact met ons op! Wij zijn Carlijn en Jessica van Eigen Bediening en verantwoordelijk voor de verzorging van uw partij of vergadering in Het Meisjeshuis Delft.

Stuur een mail naar info@hetmeisjeshuisdelft.nl of neem telefonisch contact met ons op 015 215 99 62.

 

Offerte aanvragen

Oude Delft 112
2611 CG, Delft
Nederland