Historische locatie in Delft
Recepties, vergaderingen en borrels
Prachtige exposities en meer
Leuke evenementen voor iedereen

Diner & Lunch

De bijzondere ruimtes en prachtige locatie van het Meisjeshuis lenen zich uitstekend voor zowel lunch als diner. Wij denken mee even geven samen vorm aan de wensen en vervolgens toveren wij Het Meisjeshuis om in een prachtige restaurant setting. Denk hierbij aan gedekte ronde tafels, sfeerverlichting en passende bediening. Wij denken mee over de invulling van het menu, kunnen hier de juiste wijn op afstemmen en serveren diverse gangen uit. Uiteraard is naast een diner op maat, ook een walking diner of buffet mogelijk.  

De buitentuin kan in de zomermaanden gebruikt worden voor een gezellige lunch en bij zwoele zomeravonden is het heerlijk vertoeven in de tuin. De uitstraling van het monumentale pand in combinatie van de plataanboom in de tuin geeft een uniek idyllisch effect. 

Bent u benieuwd naar een dagarrangement in combinatie met een stadswandeling,  een bezoek aan een van de vele musea of een rondvaart door de grachten. Wij denken graag met u mee en stellen samen een onvergetelijke dag samen.

Op zoek naar meer informatie, of graag een offerte aanvraag ontvangen? Neem contact met ons op! Wij zijn Carlijn en Jessica van Eigen Bediening en verantwoordelijk voor de verzorging van uw partij of vergadering in Het Meisjeshuis Delft. 

Meer informatie? Stuur een mail naar info@hetmeisjeshuisdelft.nl of neem telefonisch contact met ons op 015 215 99 62.

 

Offerte aanvragen

Oude Delft 112
2611 CG, Delft
Nederland