03-03-2021 17:00

VIRTUEEL BORRELUUR

Op woensdag 3 maart gaan we vanaf 17 uur weer virtueel borrelen.

Dit keer is het thema: vaccinatie bewijs. Er zijn al leden van de Sociëteit gevaccineerd. Hopelijk volgen er snel meer. Het vraagstuk wat er aan zit te komen is hoe hier mee om te gaan binnen de Sociëteit. Moeten er voor activiteiten van de vereniging (bijv, maaltijden of gym) eisen gesteld worden voor deelname. bijv. vaccinatie bewijs of een recent negatief test resultaat? Een interessante kwestie. Woensdag gaan we daarover onze meningen delen.

Ook zullen er weer borreltafels gemaakt worden.

Vanaf 17 uur kan men toegang krijgen tot een Zoom sessie. Daarvoor hoeft u alleen te klikken op de link die u kan vinden in de Nieuwsbrief van maandag 1 maart.

Na ongeveer 10 minuten wordt men opgedeeld in borrel tafels. Dan ziet en hoort men maar 2 andere personen. In deze tijd kan men een rustig gesprek voeren. Na ongeveer 10 minuten krijg je een plek aan een ander tafel en kan je met je nieuwe borrelgenoten een gesprek voeren.

Voor degene die nog nooit met Zoom hebben gewerkt is een handleiding bijgevoegd. In de handleiding worden ook de borreltafels toegelicht (in Zoom heet dat een breakout session). Als je meer ondersteuning nodig hebt kan je Harry van Heesewijk bellen (06-23657166)

Voor handleiding Zoom klik op deze link: Handleiding Deelnemers Zoom Viva Zorggroep